Belügyminisztérium

1051 Budapest, József Attila utca 2-4.

Figyelem!

MINDEN IDŐPONT MEGTELT!

 

Az épület csak vezetéssel látogatható, amelyen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Minden időpont megtelt. A regisztráció nélkül illetve a későn érkezőket biztonsági okokból nem áll módunkban beléptetni az épületbe. Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe a regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt.

 

Elérhetőség
Telefon
Honlap
Információk
-
Regisztrációhoz kötött

Épületvezetés nyelve

magyar

Ritkán adódik lehetőség arra, hogy valaki bejárhassa egy minisztérium épületét. Akit érdekel Magyarország Belügyminisztériumának épületegyüttese, az nem mulaszthatja el a Kulturális Örökség Napjai keretében szervezett sétát. A vezetés során megismerhetővé válik az eredetileg pénzintézetek számára létesült, öt épületből álló komplexum története, feltárulnak a házak rejtett értékei, megismerhetővé válnak az egykor ott tevékenykedő neves személyek titkai. A századforduló bőséget sugárzó banképítészetnek emlékei talán sehol máshol nem csodálhatók meg olyan teljességükben, mint a Széchenyi térre és Lánchídra tekintő monumentális épülettömb falai között. Az érdeklődőket várjuk szeretettel.

Épületvezetések indulnak

MINDEN IDŐPONT MEGTELT!