Fashion Street - a Deák Ferenc utca és a divat utcái

1052 Budapest, Városház u. 20.

Figyelem!

A SÉTA MEGTELT!

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, azonban a SÉTA MEGTELT, így további regisztrációkat nem tudunk fogadni.

A meghirdetett programon az aktuális járványügyi szabályok mindenkori betartása mellett lehet részt venni. Amennyiben bármilyen COVID fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programon!

Kérjük, hogy a sétára 10 perccel az indulás előtt legyen szíves megérkezni, hogy legyen idő a készülékek kiosztására.

A létszám limitált, továbbá a jobb hangélmény érdekében erősen ajánlott a headset (tourguide) készülék használata, aminek díja 500,- Ft. Az ellenértéket a helyszínen az idegenvezető részére lehet készpénzben befizetni.

 

Információk

Találkozó helyszíne:

Budapest
Városház u. 20.
1052
Magyarország

Találkozási pont:
Emerald Hotel & Suites bejárata előtt
13:00 - 15:00

Séta maximális létszáma

25 fő

Vezető neve

Turi Olga idegenvezető

Sétánkat a Városház utcából indítjuk. Az Emerald Hotel & Suites butikhotelen átvonulva a Szervita térre érkezünk. Majd a Duna-parthoz közeli Zenit Hotelt keressük fel. A Vigadó oldalán elsétálunk az elegáns éttermeknek, üzleteknek és irodáknak otthont adó Váci1-ig, Alpár Ignác tervezte Pesti Hazai Első Takarékpénztár palotájáig. A harmincadvám emlékét őrző utcán át az Erzsébet tér felé tartunk. Meglátogatjuk a Kempinski Hotel Corvinust, mely a szomszédos Ritz-Carlton szállodával együtt a Fashion Street-et keretezi. E divat utcájának kialakított utcaszakaszon, mely a Bécsi utcától a Deák Ferenc térig tart, meglátogatjuk a Deák Palotát. Majd megnézzük az Immobilia Ingatlanfejlesztő Zrt. által igényesen felújított épületek homlokzatát, épületdíszeit és földszintjükön a luxusmárkákat befogadó üzletek portáljait. Sétánkat a Deák Ferenc térnél fejezzük be.