Kulturális Örökség Napjai Séta

8200 Veszprém, Óváros tér 2.

Figyelem!

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az info@veszpreminfo.hu e-mail címen jelezze. A sétát maximum 50 fő részvételével indítjuk, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk. Az ingyenes Veszprém séta egyéni vendégek részére foglalható.

Információk

Találkozó helyszíne:

Veszprém
Óváros tér 2.
8200
Magyarország

Találkozási pont:
Tourinform Veszprém iroda
10:30 - 12:30

Séta maximális létszáma

50 fő
Gyerekkel látogatható

A Kulturális Örökség Napjai idén a 150 éves intézményes magyar műemlékvédelem előtt tiszteleg, így a programok a műemlékvédelem eredményei és jeles személyiségei tiszteletére kerülnek megrendezésre. A rendezvénysorozathoz kapcsolódóan irodánk idén is megszervezi az ehhez kapcsolódó sétát.

Kulturális Örökség Napjai Sétánk során megelevenedik a város múltja. Érdekes sztorik és történetek mentén fedezhetik fel velünk a résztvevők az Óváros tér épületeit, ismerkedhetnek meg Veszprém történetével, kulturális örökségével. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretné megismerni Veszprém legszebb látnivalóit!

A séta útvonala: Veszprémi belváros: Óváros tér – Rákóczi utca – Szabadság tér – Veszprémi Petőfi Színház - Színházkert – Megyeház tér

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.